Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Dags att rycka upp sig. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Dags att rycka upp sig.

Nu är vilotiden efter maraton i Valencia över. Det finns inga ursäkter längre som säger att det är ok att inte träna inför kommande utmaningar. Det som står på tur är Vasaloppet. Jag ser fram mot Vasaloppet men det är svårt att komma i stämning eftersom snön lyser vit med sin frånvaro. Visst snörar jag pjäxorna och ger mej ut på rullskidorna, men det är inte samma sak för skidor ska man åka på snö. Jag har tittat på nya skidkläder för säsongen och samtliga kommer från Craft.

katalog

Jag gillade de kläder som jag sprang maraton med och de var samtliga från Crafts kollektion så jag tänker fortsätta i samma bana, smarta funktionskläder från Craft. Ta en titt på http://www.prepareforsnow.se/ där hittar ni vinterns kollektion.
Jag ska plocka fram skidorna från källaren idag bara för att ha dom i närheten, klämma, känna på dom och dansa snödansen. 1:a advent är nästa helg så det borde böja snöa snart. Det låter löjligt men ju oftare man rör på sej och svettas desto lättare är det att motivera sej att ta sej ut i skog och natur. Dessutom vill jag ha en skön tur i spåret under Vasaloppet så är det bara att ge sej ut och träna det är ändå nio mil som ska avverkas i Dalarnas djupa skogar. Så fort snön kommer ska jag lägga upp ett vettigt träningsschema iför Vasaloppet tills dess kommer jag träna som vanligt, löpning, styrketräning och rullskidor i den mån vädret tillåter.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *