Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Minitripp till Berlin | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Minitripp till Berlin

Vi satt i soffan och undrade vad vi skulle göra under helgen. Med en extra ledig dag så Berlin kändes som ett bra alternativ. Med tanke på att träningsvärken släppt så en turisthelg med massor av långa promenader är ju kul. Förutom att vi har spatserat runt ett antal mil på Berlins gator och tittat på de flesta av stadens landmärken och sevärdheter så fanns det ett fantastiskt gym på hotellet. I gymmet stod löpband i långa banor samt en rekreations yta med olika bastu och varmrum.

image  image

Jag har lyckats att avverkat ett antal km på löpbandet och slappat i bastun. Med tanke på vad tyskarna äter och dricker så var det skönt att röra på sej. Jag har ätit flottiga snitslar och druckit alldeles för många tyska öl. Nu ska vi vila för äta middag gör man kl 22 och nattklubben går man till kl 03.00. Jag är för gammal för det här, det finns ju faktiskt en morgondag…..

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *