Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka på gymmet. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka på gymmet.

Idag tog jag den första turen till gymmet efter resan till Valencia. Benen är tillbaka och träningsvärken har släppt sitt grepp om mina ben. Det blev ett lugnt och skönt pass, tanken var att kolla statusen på axeln. Det blev 30 min cardio 10 min på löpbandet, 10 min i roddmaskinen och 10 min i stakmaskinen. Efter det så gick jag över till lite mer hardcore träning 12×3 set i sittande rodd, 12×3 set i lats pull down efter det vågade jag inte att belasta axeln mer utan började stretcha. Om jag ska vara ärlig så ska jag vara lite försiktig med min axel det är bara 98 dagar kvar till Vasaloppet. Jag har faktiskt känt mig ganska trött i kroppen sen maratonloppet i Valencia och inte orkat med så stora fysiska övningar. Jag är snart tillbaka på banan igen. Ge mig lite snö…då fanken ska ni få se…

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *