Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Min samling har fått en ny kompis. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Min samling har fått en ny kompis.

toa

Mitt lilla hemmagym i stugan har fått en ny medlem en rund skön orange sak på 16 kilo. Det är en kettlebell som är min nya kompis.

Nu har jag en pilatesboll, hantlar, hjul, liggunderlag, sopskaft och en kettlebell på 16 kilo. En kettlebell är faktiskt det enda man behöver för att kunna genomföra ett komplett träningspass som ger nästan lika mycket som att gå på gymmet.

Egentligen behöver man inte så många saker som jag har utan det räcker faktisk med en kettlebell. Med den kan man aktivera de flesta av kroppens muskler. Man kan inte tro att det om man öppnar dörren till gästtoaletten. Nu fungerar toaletten mer som ett upplag för allehanda träningstedskap som jag ska använda för att uppnå mitt mål att genomföra en svensk klassiker. Det är ett rum fyllt av inspiration för ett aktivt liv. Jag hoppas att jag snart får lägga undan rullskidorna och plocka fram mina riktiga skidor. Cykeln har jag inte använt mycket ännu för det är så förbenat tråkigt att ge sej ut på landsvägarna. Jag ska ta tag i cyklandet i vår det kanske är roligare då…

Jag ska sammanställda ett kettlebell träningspass som är ett intensivpass på ca 30 minuter. Träningspasset tillsammans med löpträning eller rullskidor/skidor kommer bli perfekt när jag är i stugan. Så fort jag får ihop det så kommer jag att presentera det här på bloggen. Dessutom tänker jag ta hjälp av ett proffs som får hjälpa mig att anpassa träningspasset för mig så det hjälper på min resa att genomföra en svensk klassiker.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *