Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sverige – Portugal | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Sverige – Portugal

Igår var det inte jag som sportade utan jag lät andra göra det. Mina ben är fortfarande ömma efter maraton i Valencia så jag har parkerat mig i soffan och koncentrerar mig på att heja fram det Svenska Landslaget i fotboll. Mitt liggunderlag ligger på golvet så jag stretchar mina ben mellan sparkarna på tv. Jag vill ha benen igång tills i morgon så jag kan snöra pjäxorna och ge mig ut med rullskidorna. Jag har tur att axeln klarar av stakning än så länge och benen använder man inte mer än att jag kan stå ut med lite kvarvarande smärta från träningsvärken.

skid

Jag ska ta det lugnt med stakningen i början så jag får känna hur det funkar. Jag fick mail från Vasaloppet och det är bara 100 dagar kvar innan jag står på startlinjen i Sälen.

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *