Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka i vardagen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
19 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka i vardagen.

Nu är det dax att fokusera på det mål som bloggen egentligen handlar om nämligen en svensk klassiker. Det har varit en del störmoment på vägen som Tjurruset och nu senast maraton i Valencia.

lera  medaljjag

Jag ska inte klaga på det för det har varit angenäma störmoment trots gyttja och vatten på Tjurruset och nu en vansinnig träningsverk i benen efter maraton i Valencia. De närmaste veckorna ska jag fokusera på att bygga upp min trasiga axel igen, värken i Supra Spinatus muskeln har inte gett sej helt så jag ska vara lite försiktig det kommer att bli en hel del Cross Fit.20131118-201119.jpg
Jag tycker att variationen i den träningen är skonsammare än att lasta tunga vikter på skivstänger. Då det inte har behagat att snöa ännu så kommer rullskidorna att få rulla en hel del de närmaste veckorna, det är hög tid att sätta igång med Vasaloppsträningen. Det kan verka avlägset att prata Vasalopp men tiden går fort och vi är snart där jag vill jag vara lite mer förberedd inför Vasaloppet denna gång. Jag hoppas att jag har möjlighet att få åka på något skidläger för att på så sätt lära mej lite teknik för teknik saknar jag helt. Om några månader kan jag förhoppningsvis bocka den andra utmaningen som krävs för att genomföra En Svensk Klassiker. Vasaloppet.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *