Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hur långt är långt? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
31 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

Hur långt är långt?

Jag har läst i ett antal bloggar att man två veckor innan ett maraton ska ta det lugnt, minska länden på löprundan att det är bra med korta intervaller för att ha spänst i musklerna… Nu undrar jag vad är ett långpass som man ska undvika? En…två eller tre mil…? Mina pass brukar inte vara längre än 1,5 mil det tycker jag är ett ganska långt pass… Då är frågan vad är ett långpass? Jag tar väl det säkra för det osäkra och inte springer längre än milen de kommande veckorna för nu är det bara 16 dagar kvar till min maratonpremiär. Jag läste i en annan blogg där en tjej skrev att man skulle sänka tempot i passen… Minska tempot från 45 min milen till ca 60 min milen… Då är frågan om man brukar ligga mellan 55 – 60 min milen…då får man väl öka då….. Det kommer bli spännande mitt mål är att ta mej runt de 4,2 milen som väntar mej, om jag gör det hel så kommer jag att vara STOLT dessutom kommer ni få något roligt att läsa om… en glad entusiast..!!

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *