Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
17 dagar kvar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

17 dagar kvar.

Idag är det 17 dagar kvar till att jag ska gör min maraton premiär. Jag har läst lite vad Anders Szalkai har skrivit, han verkar veta vad som gäller och jag tänkte om  jag följer hans råd så ska det här gå bra… Han tycker att man ska lägga in sitt sista långpass 14 dagar innan maran och det passar mej utmärkt då jag ska upp till Hälsingland i helgen och då kan Jacob Bruce och jag kuta några mil ihop. Efter det så är det kortpass som gäller max 5 km tempo varvat med backträning för att ha tempo och spänst i benen… Sista veckan ska jag ta det lugnt och i mitten börjar kolhydratladdningen… Jag kommer kunna ge mer utförlig beskrivning allteftersom dagarna går. Utomhus aktiviteter  beror på väder och vind jag har inte lust att dra på sej en förkylning så här några veckor innan den förmodligen största utmaning jag gjort. Om uppladdningen gör att jag klarar av att springa 4,2 mil lär vi veta om några veckor.. Man måste ha i tanken att jag fick reda på att jag skulle springa maran för två veckor sedan jag som trodde löpskorna låg på hyllan för denna säsong då Tjurruset var avklarat… Jag är ingen löpare men det känns som om jag är på väg att bli…kan jag kan ALLA..!!! Så snöra skorna..

Här hittar ni Anders Szalkai tips inför en maraton.
www.marathon.se/aktuellt/szalkais-tips-om-uppladdning-för-maran

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *