Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En liten boll… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

En liten boll…

Idag har varit en mellandag, en dag med fix å trix. Bara för att man tar det lugnt så är det ingen ursäkt att inte låta hjärtat jobba lite och att få svettpärlor i pannan… Jag kan inte träna något som är över midjan på grund av min värkande axel så det blev ett benpass och stretch… Jag har inte många dagar kvar innan jag måste lägga benpass och backträning på hyllan för mitt förmodade maratonlopp börjar närma sej… Om allt funkar med biljetter och hotell så åker jag den 14 november…än har jag inte fått den slutliga bekräftelsen så jag återkommer med mitt maraton äventyr… Om jag nu får åka så måste jag ändå ladda som om jag ska åka för det skulle vara snopet om jag får reda på att det blir av dagarna innan med träningsvärk i benen…ingen bra kombo att genomföra sitt första maraton…
Väl på gymmet körde jag uppvärmning på löpbandet intervaller i 15 min därefter benpress och utfall… Jag har kört mina nya stretchpass för axeln och det känns faktiskt lite bättre…om det nu inte bara är inbillning… Jag har dessutom köpt en liten boll med piggar…den ligger jag på och rullar runt på så att bakaxel får sej en rejäl omgång massage… Det gör ont som fasen men det känns att man masserar ordentligt in på djupet…så jag rullar vidare och hoppas på det bästa…

boll

 

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *