Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag, stormen Simone och en slalombacke. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

Jag, stormen Simone och en slalombacke.

 

Idag var jag inte laddad inför dagens träningspass… Regnet stod som spön i backen och vinden ven i träden. Vem har inte hört “det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” och med tanke på att det är endast två veckor till min tilltänkta maratonpremiär så är det bara att snöra skorna sätta på sej mössan och ge sej ut..

regn

Idag var det Ryssbergsbacken som stod på tur igen. Jag har läst i ett antal bloggar hur man ska lägga upp uppladdningen inför ett maraton och det börjar ca två veckor innan så det blev 3 km uppvärmning i rask takt sen tre rusher uppför slalombacken. Att träna backe kan låta som om det inte är en match men det flåset man får upp och med bultande hjärta och mjölksyra i musklerna så pallar man inte mycket.
Angående uppladdningen inför mataton loppet så återkommer jag med detaljerad lista hur jag ska gå till väga. Nu är det nattdax för att i morgon vakna med förmodligen en skön träningsverk i benen.

Tagged: , , , , ,

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *