Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Axelsmärtor. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

Axelsmärtor.

 

Som jag skrivit så dras jag med en axel som inte vill ge sej. Jag vaknar på nätterna av värk trots att kroppen badar i liniment och olika värkkrämer. Jag kan knappt lyfta vänster arm på grund av smärtan. Nu är det dax att göra något åt eländet… Jag ringde Naprapat Evelina för att akut få komma så hon kunde knäcka och bända mig rätt.. Jag berättade symtomen och hon konstaterade redan i telefon att det var supra spinatus som spökade.. Den lilla jäkla muskeln att den kunde göra så förbannat ont… Väl där så visade hon mig några enkla stretch övningar..

stretch1 stretch2

 

Å trot eller ej jag känner mig redan bättre… Vad jag nu vill ha är en hel natts sömn. Prova själva det hjälper, jag vet att det är många som har problem med axlarna.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *