Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fjälluft. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

Fjälluft.

 

Jag har bytt storstadens avgasluft mot ren skön fjälluft i Jämtland. Vi lämnade Stockholm bakom oss vid lunch och just nu befinner vi oss i Sällsjö som ligger mellan Åre och Östersund. Vi är här för att fira Figge med pompa och ståt som fyller 60 år. Nu kommer jag till det konstiga…vi kommer att vara här i två nätter och jag har tagit med mej LÖPKLÄDER…. för i morgon tänkte jag starta dagen med en 2 mils löprunda….För ett år sedan skulle jag skatta åt vem som helst som skulle ut och springa innan fest och dessutom bara är borta i två nätter…. VAD HÄNDER MED MEJ…. Dessutom ser jag fram mot det… Det är nu 22 dagar kvar till maraton…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *