Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
2 Mil i fjällen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

2 Mil i fjällen.

Med tanke på att det är bara 22 dagar kvar till min maraton premiär så är det ingen ide att ligga på latsidan även då man är bjuden på fest. Efter en fjällfrukost med fjällfil, hjortron och messmörssmörgåsar så åkte tightsen på och skorna snörade, dagens mål var två min löpning på skogsväg.

Med stela ben från torsdagens benpass på gymmet så var det minst sagt motigt men det är bara att bita ihop och gilla läget, ska man klara 4,2 mil så lär det göra ont. Det som är det fina med fjällen är att det finns naturliga vattendepåer med klart friskt fjällvatten..

Finns det något bättre när man har ömmande ben. Med tanke på att det är i fjällen så var det många långa backar så det blev en bra runda med mycket backträning, mjölksyran brände i låren. Tyra att det fanns utsiktstorn man kan tro att dom var byggda för stretch…

Vi pinnade på i ett bra tempo och vi snittade på timmen per mil. Vad jag märkte är att det är svårt att pressa mena en längre sträcka med träningsvärk…det innebär att jag har bara två veckor kvar att träna inför maran om jag ska vila sista veckan… Nu blir det 60 års fest och vila rasten av dagen… Vi får se vad jag hittar på i morgon, det kan bli intervaller i backe… Jag återkommer.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *