Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En sväng på gymmet. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

En sväng på gymmet.

 

Med ömmande ben styrde jag stegen till gymmet för att köra ett benpass. Jag lider av sviterna från gårdagens löpning. Nu är det inte så illa, jag trodde det skulle kännas värre med tanke på att det var första passet på asfalt. Eftersom jag inte kommer att kunna träna på ett par dagar och ett marathon som närmar sig med stormfart så tänkte jag pressa ur den sista energin ur benen…
Det blev uppvärmning på löpbandet 5km, efter uppvärmning 5 set knäböj med stång och upphopp för att få spänst i musklerna, 3 x 10 stegs utfall med 16 kg kettleball, 3 set benpress i maskin och där tog energin slut… Avslutade med vader och stretch. Allt tog 45 min så det blev ett skönt kort pass…

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *