Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Maraton klar på 25 dagar | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 oktober, 2013 Magnus Frischenfeldt

Maraton klar på 25 dagar

 

Jag trodde att löpskornas plats var hyllan för resten av säsongen… Men ack vad jag bedrog mig. Nu är inte allt klart och jag vill inte gå ut med detaljer innan allt är i hamn. Jag som för ett år sen tog Tjurruset som en stor utmaning ska nu bli klar för en maraton på 25 dagar… ja ni läste rätt 25 dagar… Det var därför jag köpte nya skor igår och tillhörande stödstrumpor en sådan modell som är avsedd för asfalt. Jag som aldrig sprungit på asfalt och definitivt inte 4,2 mil som ett maraton är. Idag snörade jag på mig skorna för att ta en testrunda.

skorlangtur

Eftersom jag inte visste hur kroppen skulle ta underlaget samt dom nya skorna gav jag mig iväg..

jaglangtur

Glatt struttade jag iväg i regn och rusk och det kändes riktigt bra.. Dessutom med Spotify och Joss Stone i öronen så är den tristare landsväg riktigt skön..

langtur

Trots väder, nya skor och asfalt som underlag så blev testrundan hela 2,5 mil lite mer än en halvmara men långt kvar till en fullmara… Jag känner mig ok i ben knän höfter och fötter så det bådar gott, nästa vecka ska jag springa LÅNGT…
Så fort allt är klart så kommer jag med uppgifter om maran jag kan inte vänta för lite mara träning måste jag ju ha i benen…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *