Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Skorna på hyllan.. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 september, 2013 Magnus Frischenfeldt

Skorna på hyllan..

 

Äntligen kan jag lägga löpskorna på hyllan…åtmindstånde för några dagar några dagar. Jag ska snöra på dom igen på lördag då det är dax att bli skitig under Tjurruset. Bara för att jag inte sprang i kväll så fanns det ingen anledning att bara sitta i soffan och lata sej, jag snörde på mig några andra skor närmare bestämt pjäxorna.

601196_10151502442483772_1341608006_n

Det är en klassiker som är målet och med första grenen avklarad (Lidingöloppet) så är det Vasaloppet som står på tur nu är det skidor som gäller. Det positiva med Vasaloppet är att det är den enda del av en svensk klassiker som jag redan gjort så jag vet vad som väntar…ett rent helsike… Nä riktigt så illa är det om man har vädret med sig som vi hade sist. Blir det snöstorm och minus 15 grader så vet i fanken om jag klarar av det..
Det enda är att vara väl förberedd och det innebär många mil på rullskidorna…kul va…

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *