Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En stel dag. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 september, 2013 Magnus Frischenfeldt

En stel dag.

 

Det var inte med ett leende på läpparna man vaknade i morse… Det känns som om mina ben har blivit för små att ryggen gått av och axlarna hoppat ur led…
Efter att ålat sej upp ur sängen hasat mig fram över golvet som en gammal gubbe fått på mig kläderna så ringde jag Ia för att hoppas på något som skulle likna en promenad runt Kungsholmen. Efter någon timme började mina muskler sakta ge efter…

stretchlidingo

Jag tog varje tillfälle att stretcha vaderna sakta började jag bli fit for fight igen. Så pass att jag hämtade min nyinköpta pärla till cykel som jag gick med till Niklas för att få hjälp med hur den egentligen fungerade… Det blev en hel del aha upplevelser och med lite luft i däcken var jag iväg..

cykel

Den går fort jag har aldrig varit med om en cykel som inte rasslar och hoppar dessutom funkade alla växlar något man inte är bortskämd med normalt… Efter en sväng på gymmet med ännu mer stretch och bastu är jag nu redo för soffan, myskläder på och jag kommer inte röra mig många mer meter den här helgen jag har förflyttat min kropp tillräckligt.. Det är synd om Lars han har lika ont som mig skillnaden är att han just nu befinner sej 10.000 meter upp i luften jobbandes, vi får hoppas att han har en serveringsvagn han kan stötta sej på..

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *