Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ojojoj… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 september, 2013 Magnus Frischenfeldt

Ojojoj…

 

Då är det snart dags…. Om en timme kommer Jocke och plockar upp oss för resan mot Lidingö. Humöret är på topp efter en stadig frukost med scramble ägg och bacon kaffe och Resorb i en härlig blandning. Det är konstigt hur huvudet ställt till med spratt för jag har träningsverk i låren och en rygg som känns fel, det är nu ett normalt förfarande men i dag känns det extra mycket…. Nu ska jag klä på mej och göra mej klar för en liten löprunda, jag ska ta mej runt det är målet och på så sett klara av första etappen på en Svensk Klassiker… He en bra dag på er för det ska jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *