Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag har blivit med cykel. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 september, 2013 Magnus Frischenfeldt

Jag har blivit med cykel.

 

Ibland går det fort förmodligen mycket fortare än vad det borde göra men sådan är jag… Jag är med cykel…. Idag köpte jag en cykel från Blocket, att sälja cykel till mej är nog något av det lättaste som finns…jag vet absolut inget om racer cyklar…. Den var vit och fin fast utan luft i båda däcken så jag kunde inte prova den…men köpte cykeln det gjorde jag. Nu står den här utan luft i vardagsrummet. Inte nog med det jag tyckte den var lite liten så jag Googlade lite hur höga cyklar ska vara och denna är i minsta laget…tydligen… Jag har inte provat den så vad vet jag den kan vara helt fantastisk, dessutom prutade jag 1000 kronorna. Här är pärlan.

cykel

Snygg va, hoppas att den är lika snabb som den ser ut. Nu saknar jag skor och hjälm och förmodligen vadderade cykelbyxor… Säljaren var en trevlig kille med namnet Orlando, ägare av Sunspot Store som säljer solglasögon, så han kunde slänga med ett par sportiga glajjor kan man ju tycka…. I morgon blir det Bromma blocks för att leta cykelgrejor… Se upp i trafiken jag är snart vinglandes där ute..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *