Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fast i soffan… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 september, 2013 Magnus Frischenfeldt

Fast i soffan…

 

Nu är det bara dagar kvar till helgens prövningar och jag har läst att uppladdning, vila och carbs är vad man ska hålla sej till de sista dagarna, så här ligger jag i soffan framför brasan och äter godis var det så dom menade? Jag har redan avverkat två mil denna vecka så det är helt ok att inte göra något dessutom är jag ute på Blocket och letar efter en cykel som kan passa mej till Vätternrundan. Med hjälp av Niklas Weise så ska jag nog hitta just rätt cykel till mej. Jag förstår inte varför det ligger ute så många cyklar till försäljning är det verkligen så tråkigt att cykla? Min plan är att köpa en medeldyr göra vad jag ska med den ta mej runt Vättern sen fort som fasen sälja den igen….. Nu ska jag lata mej vidare resten av kvällen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *