Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Drar till havet och solen. | Elin Bjärkstedt
14 oktober, 2017 Elin Bjärkstedt

Drar till havet och solen.

Har knappt tränat på tre veckor. Det är inte varför hjärnan, psyket, humöret etc. Fick influensa på Mallis. Nu sitter jag på Arlanda igen och väntar på Madelinn för att dra till Portugal. Lyxigt att få skaka i gång kroppen efter den här persen i solen och värmen, med massor av roliga Springtimekollegor. Rapport kommer.

Motljuspuss! ?

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se