Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
En svag kropp i en stark själ | Elin Bjärkstedt
12 oktober, 2017 Elin Bjärkstedt

En svag kropp i en stark själ

Jag är så klen efter snart tre veckor av snor i alla färger från vitt till mörkgrönt via gult. Febertoppar och dalar och so on… oktober i mitt hjärta och glad att ungarna är stora nog att inte komma hem med lappar om att det går löss i kuddrummet. Det är faktiskt lugnt. Oktober is what it is och det kommer bli bra när jag väl kan börja träna lite igen.

Idag var jag på lunchworkshop med Angelica Brage. Vi hade aldrig träffats i det så kallade verkliga livet men hej, efter en timme när jag sög i mig hennes klokheter om marklyft men själv misslyckats få upp 90 kg (svag, jag sa ju det!) hängde jag kvar dom en slags stalker för att bjuda på lunch.

Det slutade med att hon bjöd på lunch och sig själv. Så trevligt och roligt.

Längtar mig frisk såklart, men är för gammal i gemet för att deppa. På lördag åker jag till Portugal med Springtime och det är ett ypperligt tillfälle för att vända skutan och gå på massa pass och skaka igång den här rassliga, men ändå smärtfria och rätt gulliga, kroppen!

Tack Friskis och 100% ren hårdträning för dagens workshop och tack Angelica för att du bjöd på dig!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se