Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Patientjournal | Elin Bjärkstedt
9 oktober, 2017 Elin Bjärkstedt

Patientjournal

Förkylningshelvetet rullat på och gör inte bloggen roligare än en patientjournal.

Flyttade åt svärpäronen i helgen och praktiserade därmed real live CrossFit med betoning på farmers walk. (Miljarder kasssar med böcker. De är väldigt intellektuella…)

På eftermiddagen igår tänkte jag pröva att böja lite lätt. Det blev tior på 55 kg (kroppsvikt) och brukar Vara min uppvärmning. Hög puls och yr. Körde ändå 3 set marklyft på 75 vilket kändes som 95 typ. Höll på att svimma.

Sket i vändningarna och gick hem och läste chic lit. Bästa medicinen.

Idag fick jag nöja mig med 5×5 strikta dips och Pullups. Värdo.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se