Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Är svag men…snygg. | Elin Bjärkstedt
4 oktober, 2017 Elin Bjärkstedt

Är svag men…snygg.

Kommer sakta igång med de sista resterna av influensan kvar i kroppen.

Idag blev det att känna på lätta frivändningar och jerks på eftermiddagen.

3 i min, i 10 min på 45 kg. Kändes som 55.

Och mellan två kunder körde jag 100 snatchar med ett handbyte på 12 kg.

Är svag, men har nyfärgade ögonbryn och målade naglar. Alltid något.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se