3 oktober, 2017 Elin Bjärkstedt

Oktobers tvärkast

Böjen gick bra och marken också. Körde min rehab och gick till doktorn med min näsa. Fick en kortisonkur mot polypen i snoken som fungerade starkt prestationshöjande. Kände mig i rätt bra form. Jag avslutade september med att dra till Mallorca.

Och sen ba, en resenär på flyget hostade som en gulablendrökare, på mig. På tredeje dagen på Mallorca som gruppträningsinstruktör hade jag 39 graders feber. Ute var det 30 grader varmt och havet slog mot stranden. Jag låg inne på hotellrummet och läste deckare. Allt smälte ihop. Vågorna med de kusliga brotten i böckerna och min feber. Så medan mina kollegor bättrade på solbrännan och lyfte tungt kollade jag efter mördare under sängen. Hasade mig ner till buffén morgon-middag-kväll och åt. Så nu är jag tillbaka i oktobersverige, svag, full med friterad mat och snorig som en femåring på förskola.

Surar lite några dagar till, sedan, backa programmeringen och börja om. Hepp!

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se