Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Mår så bra! | Elin Bjärkstedt
24 augusti, 2017 Elin Bjärkstedt

Mår så bra!

Det här att lugna ner sig på riktigt och säga nej till saker och sova middagar ju helt fantastiskt. Man hinner plötsligt jättemycket samtidigt som man inte stressar. Att det skulle ta mig 40 år att förstå… Kroppen gillar också läget. Det här med återhämtning verkar fungera.

Kroppsrenovering pågår:
Sover 7,5 timme minst och har planerat in luft i kalendern. Har också haft ett fantastiskt yogapass med Veronica Jäderlund och det jag plockar med mig från första tillfället är andningsövningarna. Och igår var jag på funktionsfabriken hos Anna och justerade nacken, bland annat. En så rolig upplevelse med en generös och noggrann terapeut som jag tänker fortsätta gå till. Kändes som att jag var på utbildning snarare än behandling.

Och ni behöver inte vara oroliga att jag ska bli en mindfulness-tjej nu. Jag gör det här för att kunna och orka träna hårt!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se