20 augusti, 2017 Elin Bjärkstedt

Mitt jobb, mitt ansvar

Jag är så trött på rasister och Trumph och Sverigedemokrater.

Jag kan träning. Och jag gillar när folk möts. Därför gör jag det jag kan för att människor ska kunna mötas utan konstigheter. Jag bjuder på träning för föräldrar och barn bakom Vintertullens flyktingboende. Du är välkommen och det kostar gratis.

 

Kom och träna tillsammans, föräldrar och barn, svenskar och nyanlända!
Lekfull träning. Inga förkunskaper eller speciella kläder behövs. Gratis.
Öppet för alla på söder. Tränaren pratar engelska och kroppsspråket.
Fyra tisdagar mellan 18 och 19 kör vi cirkelträning med föräldrar och barn. Samling vid Vintertullern/Stora Bläcktornsparken
22/8
29/8
5/19
12/9
Elin Bjärkstedt är personlig tränare, gruppträningsinstruktör och mamma till två söner. Hon bor på söder och har haft uteträning för vuxna i flera år. Det här är hennes första träningar med föräldrar och barn. Du är varmt välkommen för att träna och träffa andra söderbor.
Anmäl med sms till 0703528036 senast måndag kl 18. Vi ses!

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se