Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kväll | Elin Bjärkstedt
19 augusti, 2017 Elin Bjärkstedt

Kväll


Första jobbveckan avklarad. Målet är att fortsätta gå långsamt och tänka långa tankar och att säga nej till saker som inte känns 100% rätt för mig eller mitt företag. I höst ska jag säga nej för att kunna säga ja till det jag vill. Skiter i om jag tjänar mindre pengar. Havregrynsgröt är jättenyttigt har jag hört. Och jag tillhör jordens 10% rikaste människor. Man borde inte gnälla så mycket, liksom.

Träningen rullar på ganska bra och kroppen känns ok. Tar itu med lite fysiska grejor. Det är olika sjukgymnaster och en snäll husläkare, och på måndag ska jag ta en pt-yoga. Det är ett knä som strulat i sommar, en nacke som skevar. Lågt blodtryck och lite strul med bihålor. Har som mål att sova minst 7,5 timmar per dygn och äta mer av det jag mår bra av.

Idag var det liv före träning så drog ett nattpass på innergården anpassat för knän och nackar och bihålor etc.

Ett bra litet styrkepass faktiskt. Vessego!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se