Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Köpenhamn | Elin Bjärkstedt
8 augusti, 2017 Elin Bjärkstedt

Köpenhamn

Tog sönerna med tåget söderut för att känna att världen är mer än kajak och torpet. Hyrt en liten lägenhet några dagar. Har hopprepet med och ett ombyte för träning men tänker inte slå knut på mig själv för att få tid med att besöka en box. Vi går och går och går. Killarna får bestämma, jag följer med. Igår nöjesfältet Bakken som ligger i en bokskog utanför Köpenhamn, idag zoo.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se