Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kompensationstränat | Elin Bjärkstedt
28 juli, 2017 Elin Bjärkstedt

Kompensationstränat

Efter att ha svingat lite håglöst, lekt cirkelträning med barn och joggat några gånger de senaste fem dagarna på landet vaknade jag av mardröm i morse i stugan. Den gick ut på att jag skulle wodda med Helena Falk (ni vet Sky – gladiatorn) och det var en vacker plats vid vattnet. Men det pågick också en grillfest med alla kompisar typ, och folk var fulla och Emelie Smiding skulle döma oss, men hon var packad och kunde inte räkna och mina skor var borta…

…insåg att det var dags att åka hem till stan. Mitt knä är lite slitet fortfarande och jag litar inte på det i tunga böjar eller squatcleans så det blev powercleans/teknik. Sedan körde jag fem varv av:

20 m slädpush 75 kg

10 utfallssteg 45 kg

2/2 tgu 16 kg

5 strikta pullups

5/5 stående rodd 20 kg

 

vilade lite och sedan:

21-18-15-12-9-6-3 av

thrusters 15 kg

laterala burpees

svingar 16 kg

Det är ett snabbt flåspass man kan dra av varsomhelst, närsomhelst.

Jättesvettig efteråt.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se