Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ont i ett knä. | Elin Bjärkstedt
25 juli, 2017 Elin Bjärkstedt

Ont i ett knä.

Har haft det sedan senaste böjpasset. Har aldrig haft ont i ett knä förut. Det är som en ny kroppsdel på mig. Aldrig tänkt på dom. Knäna har alltid funkat. Typiskt när det gått så bra att böja. Vilar upp mig på semestern och låter Calle undersöka mitt knä ca 20 gånger om dagen. Plockar blåbär och gör kroppsviktsövningar. Idag hände något. Tott-trettonåringen ville jogga med mig. Vi gjorde 6an. Det känns som jag fått en present. Jogga med en människa man gjort själv och älskar. Fint. Blir kvar några dagar till vilket inverkar menligt på styrketräningen men bra för psyket. 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se