Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Rymt | Elin Bjärkstedt
24 juli, 2017 Elin Bjärkstedt

Rymt

Har en heltidskurs kvar som ska vara klar den 4 augusti. Har nääääästan gjort klar två artiklar och har en krönika att skriva. En höst att planera. Är barnvakt på landet åt killarnas kusiner. 4 ungar, en stor tomt och en längtan till rörelse. Får inget gjort men misstänker någonstans i min prestationssjäl att det det är det som är meningen. Att inte få något gjort. Ledighet. Vila. Sen kan man fundera på hur mycket vila det är att laga mat och underhålla och medla mellan 4 kids. Badhuset, “borsta tänder, tvätta händer…” Lyssna på vad växande människor säger och inte bara vara tyst när de pratar. Skolan och artiklarna skaver i allt det andra. 7 km jogg och ett dopp i sjön igår. Livet är fantastiskt ändå. 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se