Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag är inte coach men… | Elin Bjärkstedt
16 juli, 2017 Elin Bjärkstedt

Jag är inte coach men…

… görs av två görgulliga göteborgare. Lite tramsiga, lite nykära i CrossFit, och duktiga på att klippa film och ljud. De kom med tåget igår och vi gjorde ett avsnitt till deras podd vid mitt köksbord. Sedan tränade vi på innergården. Avsnittet släpps på tisdag. Här är filmen. Tack Mackan och John för en rolig dag!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se