Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Elins frågelåda. Om celluliter. | Elin Bjärkstedt
29 juni, 2017 Elin Bjärkstedt

Elins frågelåda. Om celluliter.

”Hej Elin, hur tränar och äter du för att inte få celluliter.”

Ehhe, jag kan inte svara på på det. Vad är ens celluliter? Okej, jag vet vad det är, det är apelsinhud på rumpa och lår. En fettreserv i fall kriget skulle komma. Och jag kunde inte bry mig mindre. Eller jo, om kriget skulle komma skulle jag vara jäkligt glad över min fettreserv på rumpa och lår. Gällande celluliter utan krig, som medelklass på Södermalm, känner jag bara att jag inte ger ett fuck. Alla mina fucks är slut på andra saker som krångliga skatter för småföretagare, flyktingpolitiken och Sverigedemokrater, bland annat. Jag har inga kvar för totalt ofarlig apelsinhud. Så svaret på frågan är: jag tränar inte för att bli av med celluliter. Efter att den här kroppen har fött barn två gånger och läkt efter tre diskbråck och reder sig jäkligt bra trots en totalt degenererad disk, tack vare träning så känner jag att det finns så många andra anledningar att träna än att bli av med gropar. Gropar är hål. Hål består av inget. Jag kan inte bry mig om inget.

Jag tränar just nu för att kunna knäböja tresiffrigt igen. Det är långt kvar dit, 12 kg närmare bestämt, och det är ett slitgöra men långsiktigt. Jag tränar också för att kunna rädda mina barn ur ett brinnande hus. Jag har nämligen en katastrofhjärna som kan tänka ut jättemånga farligheter innan de har hänt. Jag är som en slags hoarder fast jag bygger ingen överlevnadsbunker och samlar inte konservburkar. (Okej, några stycken har jag, samt lite grejer att tända eld med. Och en bra vattensäck.) Jag samlar på kompetenta muskler. Och jag samlar på en känsla av att vara stark och duga som jag är. Jag har lite gropar på rumpan. Det är en ickefråga.

Du får gärna ställa en fråga till mig också, så ska jag göra mitt bästa för att svara på den.

Använd kommentarsfältet eller maila elin@personligaretraning.se

Kram från mig och fettreserven.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se