Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ta bort behovet av perfekt. | Elin Bjärkstedt
25 juni, 2017 Elin Bjärkstedt

Ta bort behovet av perfekt.

Jag ska vara ärlig. Jag ville strunta i det. Jag ville inte ens vara i stan utan kände vemod efter att ha åkt hem från landet. Ville skrota runt i grönskan och spana på backsvalan och sädesärlan och kolla om älgkalven skulle dyka upp. Jag ville läsa min ganska sliskiga kärleksroman och dricka kaffe och vänta in lusten att jogga 6 km rundan. Men det är en vecka kvar till semestern och jag kände att livet var lite… tråkigt. Ville inte träna.

Så kom jag på det: jag ska bli intervjuad för Intersports Magasin i morgon i min roll som träningsinspiratör och en träningsinspiratör bör ju… motionera regelbundet. Och dessutom vet jag ju hur det fungerar: självgodheten och endorfinerna efteråt liknar tillfredsställelsen av en kopp kaffe, en chokladbit och en snus, men ännu starkare.

Jag är en lat människa som valt träningen i mitt liv. Den är en del av mig och jag behöver den för att fungera. Jag är tacksam för det och jag mår som bäst när jag inte kräver att passen behöver vara perfekta. I perioder tror jag att de behöver vara tunga, välkomponerade och genomtänkta. Men nu är det ju inte så att jag har något specifikt mål för tillfället, mer än det gamla vanliga. Det vill säga vara starkaste mamman (föräldern?) i klassen och vara snygg naken och våga hjälpa till vid en olycka, samt kunna rädda barnen ur ett brinnande hus. Livet är ett långt kämpande på innergården för att någon enstaka gång få glimma till i bikini på semestern. Det är bara att gilla läget och svinga svingarna, hoppa duble unders och alltid alltid göra enbensövningarna.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se