Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Midsommarwodden | Elin Bjärkstedt
25 juni, 2017 Elin Bjärkstedt

Midsommarwodden

Traditionsenligt med Herman. Han börjar bli stark på riktigt nu. I år var Lannerstad med också och vi tre delade på 300 hundra manmakers, 400 boxhopp (jag skalade till boxkliv med vikt i händerna på grund av hög box) och i “vilan” handstandhold mot toadörren. Det tog 53 min. 300 manmakers är fan många.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se