Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Segpropp | Elin Bjärkstedt
19 juni, 2017 Elin Bjärkstedt

Segpropp

Idag ringde klockan 5:30 efter en ljus natt när jag bara vred och vände mig. Svepte kaffe ut min morgonskål, som inte är en mugg utan just en skål modell balja, ganska vid så att kaffet ska svalna medan jag målar ögonfransarna.

Morgonklasser och sedan lite häng med Amanda innan jag gick på 11 klass på terassen. Det var en rätt seg wod och jag var ännu segare. Så trött och sliten i kroppen på grund av sömnbrist, tuff träning i går och mycket i huvudet på grund av midsommar, semesterplanering, slutprov i naturkunskap och tankar om framtiden i en enda röra.

Den där lilla wodden på taket fick vara dagens återhämtningspass. Lite hopprep, utfallssteg, squatjumps och pullups i en salig men lugn blandning.

Manjana is another day. Eller hur man säger.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se