Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Söndagsgnet. | Elin Bjärkstedt
18 juni, 2017 Elin Bjärkstedt

Söndagsgnet.

1 clean n jerk var 30 sekund i 10 min (50 kg) 

Sedan rodd med skivstång och windmill


Avslutade med en fullständig kiss-flås-wod. Och jag menar bokstavligt. Men det sket jag i (inte bokstavligt) för en måste hoppa dubbelunders ibland.

25 dubs, 10 boxjumps och 10 svingar på 20 kg i tio varv. Efter 70 dubs kissar jag på mig, det slår aldrig fel. Trots att jag är bäckenbotten-ninja. Och jo, jag har opererat och allt sånt, men det hoppade snett igen. Och jag kan nysa och hoppa boxjumps och springa nu för tiden- men dubs- där går tydligen gränsen. 

Typ ensam på Friskis för folk har ett liv och det är varmt och sommar. Jag hade redan bränt mig utomhus idag så jag fick hållas inne på kvällen. Genomsvettig. Och galen. Jag suger på gymselfies. Borde inte få vara bloggare med så låga skillpoäng på selfies.


Men bra bränna!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se