9 augusti, 2016 Elin Bjärkstedt

Crossfit-kollo

Är på älskade torpet Putten. Har varit här mindre i sommar än jag brukar, men redan i början på semestern bestämde jag med Amandas barn att vi skulle åka hit efter att Amanda tävlat klart i USA. Så nu är vi här och har CrossFit-kollo för de vuxna, och allmänt häng för barnen. Vi eldar i spisen, för det är kallt, lagar god mat och hoppar studsmatta. I förmiddags sprang jag 6 km-slingan och kände mig stark och härlig- trots motvind.

Och på eftermiddagen åkte vi in till CrossFit Norrtälje och tränade lite. Vill ha semester jämt men börjar tänka på hösten så smått. Har beställt en olympisk stång till Clarion där jag ska fortsätta ta emot kunder i höst och ser fram emot utegrupp i Vitan. Och så längtar jag efter att träffa Elin-Pelin och sätta igång med nästa fas i logout.

Men det är något med det här att vara intensivt med Knoll och Tott så som jag varit en period- att få vara något mer än en logistikchef och tjatmorsa. Man brukar säga “om jag bara får träna så blir jag en bättre mamma”. För mig är det tvärt om. “Får jag vara med mina barn blir jag bättre på att träna utan dåligt samvete och skuld”.

Balans, bitches. Det är vad vi behöver!

Ungar som gullar och hänger runt= bra träning för glada mammor.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *