4 augusti, 2016 Elin Bjärkstedt

Stärkande och hälsosamt i fjällen…

…är i Åre med sönerna. Njuter av att de verkar gilla att gå i bergen. Igår gick vi upp för skutan -hela vägen och vi hade det fantastiskt. Tott var som en bergsget de svåra sista 800m och ärligt talat trodde jag aldrig att de skulle palla, mina stadsongar. Men de njöt. “Jag har  alltid velat dricka vatten direkt i bäcken”. Det hade jag ingen aning om. Idag skjutsade svärfar oss till Vålådalen 5 mil bort och vi gick lite där med. Nu planerar vi jämtlandstriangeln till nästa sommar. Jag har varit mån om att inte pressa dom, man går bara om man vill och man får hur många kakor som helst. Bara jag ger dom något att bygga vidare på. Speciellt Knoll verkar digga själva gåendet. Ibland lyssnar vi på hårdrock när vi går. Och idag träffade vi en ren på fjället. 


Har även gjort några pass på CrossFit Åre. Trevligt. Vill egentligen träna mer men får anpassa mig efter situationen från dag till dag. Calle är kvar i stan och jobbar. 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *