20 juli, 2016 Elin Bjärkstedt

Reflektioner

Har ökat träningsmängden lite. Bara lite, men det ger effekter i form av 1) hunger 2) trötthet 3) morgonstelhet från hell.

Det är inte så att jag kör två pass om dagen eller så. Jag bara sköter min konditionsträning och följdaktligen ökat frekvensen på löppassen. Jag kör lite fler woddar, ofta på klass. Det är inga konstigheter med andra ord. Men uppenbarligen har jag väldigt små marginaler och börjar på en gång bete mig som någon slags heltidstränande människa. Jag vill äta som en häst och sova middag och måste stretcha på morgonen.  Det är härligt ändå. Tänk om man fick leva så här ett år och inte bara en semesterperiod. Vad stark och snygg man skulle bli. Semester is the shit.

Samtidigt blir det rätt uppenbart vad det sliter på en kropp som är inne på sitt 40 jordsnurr och jag tänker på de heltidsarbetande som tränar som jag gör, eller ännu mer. Jag tror verkligen att kroppar mår bra av att träna hårt och jag vet att jag aldrig hade mått så här bra i min skadade rygg om jag inte jobbade på frekvent, men våra kroppar är uppenbarligen inte gjorda för tung träning OCH heltidsjobb, familjeliv och netflixtittande på nätterna.

Det här är inget humbelbrag om min semesterträning- det är bara ett konstaterande att det kräver återhämtning att träna mycket. Annars blir det destruktivt. Jag tycker det är så roligt att köra nu och känna att jag blir stark- men jag vet att jag inte kan köra på så här när mina små pokemongos ska börja skolan och läxor och mat och jobb-karusellen drar igång igen.

 

b3aa8f41-7229-4d41-98cd-939c3a857134

Idag körde jag visst två pass när jag tänker efter. Klass på lunch och styrka med lite snatch före middag.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *