15 juli, 2016 Elin Bjärkstedt

Chefen är så jävla lat.

Har kuskat runt i Dalarna/Bollnäs-trakterna en vecka med familjen. Haft det lovely. Ätit gott, umgåtts med olika vänner som pysslat om oss. Vi har  läst böcker. Tränat helt ok men inte med för höga ambitioner. Besökte boxen i Leksand en dag och hade förvånande nog träningsvärk i flera dagar efter lite thrusters? Sommarformen. Har sprungit och paddlat lite kajak och läst böcker.

b404da61-f03d-4107-b15f-86dc632e3bac

Nu ska jag jobba i två veckor ungefär- eftersom de flesta av mina Solid-kollegor är i USA för att tävla på Games. Smygjobba bara. Hålla lite pass, ha fåtalet pt-kunder och åka en sväng till Göteborg på reportage-resa. Inget jobbigt jobb alltså.

Det stora jobbet blir att försöka organisera hösten. Jag försöker hela tiden boka ett möte med den logistikansvariga i företaget, men hon verkar ha checkat ut helt och hållet. Och chefen och ekonomiansvariga bara vill träna, äta, läsa och SOVA. Hon vägrar att ens boka ett möte. Jag ba, hallå! Det här enmansföretaget går åt helvete om inte du steppar upp nu och PLANERAR så det blir som jag vill ha det i höst. Men jag ba, fuck off -kan man få ha lite semester eller?!

Gör ett nytt försök med alla mina jag på måndag.

Dagens träning. Clean n jerk på (gamla- före semestern) kroppsvikten otm i 10 min och sedan utfallsgång och overheadwalks och lite lek med släddrag och waiters walk med KB innan jag avslutade med 4×4 min på rodden.

Just det ja. En sak blev jag ändå tvungen att bestämma. Jag tackade ja till tävlingen i augusti. Det var sista dagen för att bestämma sig i förrgår. Jag bara gjorde det och tänker att jag gör som Lanner säger. Springer mycket och gör mitt bästa – utan press. Det blir nog bra ändå.

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *