1 juli, 2016 Elin Bjärkstedt

Oglamoröst men fantastiskt.

Det blev sent. Först vid 21 var det läge och det kändes inte lockande att åka till ett tomt Solid. Kånkade ut stången på gården. Och hopprepet.

25 dubs varje minut i 10 min.

Marklyft 5:or upp till 90 kg

3×5 strikta CTB

Sedan 21-15-9 av thrusters och burpees.

Inte ens någon cool actionbild – bara ensamt men alldeles underbart kvällsjobb på tyst innergård. Någon granne bakom en gardin när repet ven. Annars ensam.

Världen är galen när man lyssnar på radio och skummar igenom flödet på facebook och läser DN- men i mitt flåsiga andetag på den tjugonde thrustern kan jag vila från allt.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (3)

 1. Jeanette Söderqvist

  Folk frågar mig ibland* (rätt ofta på ett sätt som får mig att känna att jag måste försvara mig konstigt nog) varför jag tränar så mycket.. Mitt svar är nästan alltid..det är det eller terapi..det är DEN stunden på dagen då mitt huvud inte kan/behöver tänka på något annat än JUST det jag gör för stunden..mao min överlevnads strategi när man är en sån som jag..#tänker&oroarmigförmycket

  • elin

   <3 Precis. Väldigt bra att ha ett utlopp. Ofta får man försvara. Tänker att det är en grej kvinnor får försvara oftare än män också, att det är lite extra konstigt när vi håller på.

   • Jeanette Söderqvist

    Visst är det märkligt??
    Jonas får ALDRIG den frågan..och vi tränar precis lika mycket?!
    Men kanske såna som du och jag i din o min generation lyckas ändra lite på det synsättet för våra barns generation..DET skulle vara coolt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *