17 juni, 2016 Elin Bjärkstedt

CrossFit-smoschfit 

Tröttheten hänger i. Vill bara sova och läsa deckare och DN och dricka kaffe i sängen och eventuellt laga lite mat ibland. Om laga mat innebär att slänga ihop sallader med olika ostar och nötter i, steka den perfekta omeletten eller baka in goda ostiga röror i filodeg. 

Träningen har gått sådär i veckan men jag känner mig ändå starkare och stadigare än på flera år. Ryggen är bättre än någonsin i modern tid och jag gör 5-6 strikta hspu utan problem, 10 x 3 superstrikta pullups är inga problem trots att jag väger nästan 57 kg och jag gjorde en femma i marklyft på 90 kg. Ändå är jag ju rätt dålig på CrossFit – jämförelsevis. 

Det här kvalet till Solid fitness challenge jag anmälde mig till för att det vore roligt att kvala i boxen och så blev lite jobbigare än jag tänk eftersom det är så få anmälda i min klass att om jag bara genomför alla woddar går jag vidare och alla som känner mig vet att jag inte är i form att stå på stadion i augusti – inte till närmelsevis. 

Och nu är det “isabell” som ska genomföras, 30 squatsnatches på tid på 40 kg. 

Mitt all time PR på 1 snatch är 47 kg och det var pre -ryggpaj. 

Jag testade den på 30 kg idag och det tog 4 minuter och 14 sekunder. 

Att Lanner är snäll mot mig är både irriterande och härligt. “Vi tar dom en och en på måndag” Timecap 60 min. Ha ha. Att göra isabell på 60 min skulle vara som att “springa” en mil på 6 timmar. 

Jag känner mig hel och stark i kroppen men CrossFitten har utvecklats något så vansinnigt medan jag varit buissy med annat. 

Dagens träningskompisar på Solid. Vi gjorde vårt bästa!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *