25 maj, 2016 Elin Bjärkstedt

Plötsligt händer det!

Det stora idag var inte att jag blev intervjuad tillsammans med Petra Månström för frisk och Fris podd om träningsbalans, det var inte heller att jag åt en god lunch i lugn och ro på egen hand. Det var inte  att mina tre kunder för dagen alla röjde på riktigt bra i gymmet. Nej, det stora idag var att min vackra son mötte mig vid jobbet i träningskläder för att köra ett pass på utegymmet. Jag var så stolt och glad över oss när vi bänkpressade och boxhoppade och gick armgång tillsammans. Jag höll igen för att inte liksom dränka honom i min entusiasm. Efteråt ville han jogga hem. Alltså jag dör vad fint. Och han har ett lätt och högt löpsteg och även om han är lång som en flaggstång håller han bålen riktigt bra i sin sin sugrörskropp.

Och vet ni vad? Han ville göra samma sak nästa onsdag också.

Jag ba: gärna.

Men inne i mig; herrejävlar vad glad jag är jag tror jag spricker, tänk om jag inte är ensam i min familj, tänk om jag håller på att få en träningskompisson?!

Min syrra idag. “Det är väldigt mycket muskler på dig nu.”  Inte positivt tydligen.

Och på kvällen gjorde jag mina knäböj och försökte få Calle att passa. Det gjorde han efter en semantisk diskussion om det var en ärlig fråga eller om jag bara ville få honom att resa sig från datorn.

Men inget spelar någon roll för Knoll HAR JOGGAT MED MIG IDAG HELT FRIVILLIGT.

Annars har jag ägnat kvällen åt att lyssna på tyngre träningssnack staring Martin Altemark. Det är ett måste för dig som är intresserad av Regionals i CrossFit i helgen. Martin ringer ju till mig varje vecka och är liksom min privata podd, han är min bästa mansplaining-kompis och käraste uppslagsbok, men för er som inte har den äran så! Podden är två timmar och man kan strunta i mycket av pladdret och gå direkt till 56 minuter in i programmet för att få en djupare förståelse av helgens kommande tävling i Madrid.

Det här är CrossFit vet du, när djupmuskelaturen tar slut tar något annat över…

Skärmavbild 2016-05-25 kl. 22.08.05

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *