Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kroppen alltså | Elin Bjärkstedt
23 maj, 2016 Elin Bjärkstedt

Kroppen alltså

Här känt mig stark senaste veckorna, cleanat tungt och ganska mycket. Böjt hyffsat regelbundet och kunnat belasta mina femmor på 70 kg utan ryggtjall.

Men i helgen kände jag den gamla höftlåsningen komma smygande och efter en underbar teamwod igår med Mia och Maj vaknade jag i morse med stelopererad rygg.

Så nu har jag bokat tid med nästan alla behandlare jag tycker om + en ny som jag fått rekommenderad. Det är liksom ingen kris, bara det gamla vanliga. Men jag gillar ju behandlingar, det är som en hobby…

Rolig teamwod!

13266090_1328226943870376_2417089954608928163_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *