Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Comfort zone, där är jag the fuckin’ Queen. | Elin Bjärkstedt
23 maj, 2016 Elin Bjärkstedt

Comfort zone, där är jag the fuckin’ Queen.

Vi har en praktikant på boxen. Hon är tyska och ler hela tiden och har glittriga ögon. Men idag höll hon kl 16 klassen. Hon var jättesträng. Jag som har auktoritetsproblem ville börja konstra. Sen kom jag på att hon var praktikant och man ska vara snäll mot praktikanter. Hon sa att vi skulle “jump over the bar with both feet at the same time – not like girls” Jag bet mig i tungan och planerade en filmvisning på kontoret senare av (Libress reklamfilm) “run like a girl”. 

Det var en sjukt jobbig wod. Och ändå ökar jag tempot sista varvet, för jag är så feg och kan inte ta ut mig hela vägen fast praktikanten var sträng och stirrade på mig och sa “get the bar” med väldigt myndig röst. 

-Jag kan inte vara helt paj i eftermiddag och kväll! ville jag skrika. Jag måste handla och laga mat och stryka pärlplattor och förhöra på kemiläxan och vika skitmycket tvätt. “Go and get a bar yourself!” Sa jag inte.

Efteråt var jag ändå lite glad och praktikanten skrattade snällt. Men jag borde ha gjort ett varv till. Fan också.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *