Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
S som i söndag & sömn | Elin Bjärkstedt
15 maj, 2016 Elin Bjärkstedt

S som i söndag & sömn

Har supportrat Knolls sportiga liv genom att frysa fingrarna av mig vid en fotbollsplan på förmiddagen. Kom hem och fick duscha varmt i 30 minuter för att tår och fingrar skulle bli normala igen. Sen sov jag middag tills Calle väckte mig för lunch. Efter lunch sov jag middag igen. 

Calle cyklade Skandisloppet igår och var trött han också. Vi stödde varandra i att Helga vilodagen kan man säga. Men efter en timme gick jag upp, diskade, svepte en kopp kaffe, härjade lite om ungdomens förfall och skärmande och drog till Friskis & Svettis för att vara med på ett “intensivpass med instruktör” eller vad det hette. Fem pers och en tränare. Det var jobbigt som fan men inte ett så bra pass om jag ska vara ärlig. Otydliga instruktioner och lite enformigt. Vi gjorde ca 400 utfallsteg på stället och gående med kb på rak arm och sedan 10-9-8 osv manmakers. Mellan varje set 5 armhävningar. Jag vägrade göra armhävningar samtidigt som mm och gjorde situps istället. 

Efteråt var jag ändå glad att jag var med- genomsvettig och kul att köra i grupp. Avslutade med 3 c&j i minuten på 43 kg. 

Nu trött igen. 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *