Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Mellanrumsträning | Elin Bjärkstedt
13 maj, 2016 Elin Bjärkstedt

Mellanrumsträning

Har varit en dålig träningsvecka, men känner mig på något underligt vis ändå stark. Trots dålig sömn på grund av hemsidebyggande på nätterna. Mår bra av solen och ljuset och kroppen känns hel.

Dagens mellanrumsträning blev 100 snatch med 14 kgs hantel mellan två kunder på morgonen, 10 gånger upp för 72 trappsteg i Vitabergsparken på eftermiddagen och sedan 30 pausböj på kroppsvikten efter middagen.

Bättre än inget- helt klart.

Dagens jobb bestod av kunder och sedan en ryggworkshop i Bonnierhuset med ett gäng kostymer och administrativ personal. Det var väldigt roligt och jag tror jag ingjöt lite träningpepp i dem – sjöng vardagsträningens lov.

Har också blivit inbjuden som träningsprofil att medverka i Riksföreningen mot ätstörningars pod. Läs om deras satsning Aktiv Omtanke här. Jag känner mig väldigt hedrad att de vill ha mig med som “positiv träningsförebild”. Jag har aldrig haft issues med mat och det är jag väldigt tacksam för.

cropped-T_M_Logo-02

Idag blev det också klart att jag och Elin ska göra ett jobb tillsammans med Träning och Mingel den 29/5. Det ska bli grymt kul. Kolla in deras hemsida och häng med!

Och så kan man beställa senaste numret för hemleverans av blaskan på pressbyrån nu. Men du är ju prenumerant såklart.

13179106_1284243984936619_71735728472994148_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *