11 maj, 2016 Elin Bjärkstedt

old school-crossfit

…Portugal ljuvligt. Kom dock hem till fruktansvärt försakat arbete och en strulande bokföring/deklaration (känslan när ens redovisningshjälp baserat ens deklaration på halva året eftersom hon tappat en pärm och det visar sig att min inte alls ska få tillbaka 50 lakan utan snarare betala det samma… Ungefär) och fullt ställ i mailkorg och massor av roliga idéer som man får förverkliga på nätterna. Och så en begravning (gammal människa, fin akt, men ändå, känslan att ta sina söner på deras första begravning tar lite energi) och så är det ju maj månad och man är klassförälder och det är fotbollsmatcher och födelsedagskals och jag bara tittar på mina barnfria tränande, ätande, anställda kompisar. All tid de har. All energi de kan lägga på sina knäböj och cleans. Och önskar inget annat liv än mitt eget liv. Men ibland skulle jag vilja ha en dag som var min egen. För mail, admin, samtal till mormor och en sovmorgon.

Träningslösningen har blivit att inte köpa busskort utan gå och jogga med min nya lilla transportlöpar-ryggsäck överallt. Gratis motion. Och så gå på klass när jag kan. I måndags blev det två eftersom jag hade kvällsmöte på Solid och inte hade bråttom hem. Det ena var en wod och det andra en gymnastik-klass med Staffan Söderberg. Fruktansvärd träningsvärk i magen och ganska ödmjukad. Små gymnastiktjejer alltså, vansinnigt starka!

Idag blev det transportluffs och oldschool-crossfit. Det är den crossfitten jag gör nu. Går in och drar igenom någon slags lyft wod på max 12 min. Minimal uppvärmning och absolut ingen nedvarvning. Som när barnen var små och jag bara körde och inte visste bättre. Nu vet jag bättre men förmår inte.

Låter det vara så här i maj. Sedan får det lov att bli återgång till ett mindre stressigt liv.

Möte med Vicious CrossFit. I transportlöparrygga…13221548_10206476621089859_4068264555205019458_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (3)

 1. Ann Isaksson

  Elin, nu när jag slutat arbeta vill jag bara berätta att minns dig som min ständigt skrivande och mycket omtänksamma elev för nu så väldigt längesedan. Du är nu lika gammal som jag var när jag var din lärare! Herregud vad tiden rinner!
  Du verkar göra ett så bra jobb, ser det Anne delar och kommenterar på fb.
  Var rädd om dig!
  Varma hälsningar från Ann Isaksson som alltid tänker på dig med värme!

  • elin

   Fina Ann. Jag är ÄLDRE än du var. Och jag tänker alltid på dig med värme tillbaks.

 2. Matilda

  Hej! Snabb fråga: vad är det för löparryggsäck du har? För det där är en sån jävla djungel, och jag vill helt enkelt ha en som funkar för vad det låter som att din funkar för.. Ödmjuka tack så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *